My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Kenny på The Good Gringo

4/9/2018
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

På Qred älskar vi småföretagare - och burritos! Kenneth Jones på The Good Gringo är båda.

Kenny kom till Sverige från USA med sin svenska fästmö och saknade bra restauranger och foodtrucks som serverade burritos. Med erfarenheter inom restaurangbranschen från New York ansökte han om ett tillstånd i Stockholm Stad för en foodtruck - och fick det. Nu, tre år senare, driver han fortfarande foodtrucken på festivaler och event, men restaurangen på Scheelegatan 28 är där han lägger sitt fokus.

Färska råvaror av hög kvalité och en service i världsklass är det man tänker på när man kommer in på The Good Gringo. Just nu har Kenny 3-4 anställda, som alla är från USA eller engelskspråkiga länder, och han är i full färd med att öppna ytterligare en restaurang i Stockholm. Under de kommande åren finns det planer på att expandera till nya städer som t ex Malmö och Göteborg, men även öppna flera restauranger i Stockholm.

Så har du vägarna förbi Stockholm och Scheelegatan kan vi varmt rekommendera att besöka The Good Gringo och testa den härliga atmosfären och maten!

Lycka till med företagandet, Kenny!

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil