Ingus Vespaservice på Lidingö

Sommaren är över och så är även den mest hektiska perioden under året för Ingus som äger och driver Ingus Vespaservice ute på Lidingö. Från tidig vår till mitten av hösten har han fullt upp i sin verkstad och under senare delen av hösten och vintern blir det främst några försäkringsärenden och mindre jobb. Ingus berättar att det blir mycket arbete under en viss tid av året och att han bara kan ta semester under vinterhalvåret, men det är samtidigt ingen nyhet för en småföretagare. Förutom finansiering och lagar är bristande arbetskraft en det största hindret för småföretagare - och just nu är Ingus i princip ensam.

Ambition att växa

"Jag älskar att reparera mopeder, fyrhjulingar, vattenskotrar och andra fordon. Det hade varit lättare att driva en verksamhet året runt om jag kunde sälja fordon också, men tyvärr har jag inte en tillräckligt stor lokal för det just nu. Kanske nästa år?" berättar Ingus.

Vi önskar Ingus lycka till med företagandet och hoppas att han kan få uppfylla sin dröm om en större lokal, försäljning och egen personal. Läs mer på ingusvespaservice.se

Dela inlägget