My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Erik på Global Maskin i Norrort

3/10/2018
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred Bank AB
1
minuter

Vi åkte ut till Rotebro, strax utanför Stockholm, för att besöka Erik Johnsson som äger och driver Global Maskin i Norrort. De säljer förbrukningsartiklar, arbetskläder, handskar, verktyg och mycket mer. De har sin bas i ett showroom i Rotebro men levererar över hela landet. Se mer av företaget på deras Facebooksida.

Erik behövde ett tillfälligt tillskott av likviditet när han skulle utöka sitt varulager. Då passade Qred perfekt och han kunde snabbt slutföra affären med kunden. Det är väldigt vanligt bland våra kunder att man just behöver ett tillfälligt tillskott av pengar för att kunna investera i varulager, marknadsföring, renoveringar eller personal. Av just den anledningen försöker vi vara så snabba som vi bara kan. Ansökan tar 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag.

Vi tackar Erik för att vi fick besöka hans showroom och få en trevlig pratstund tillsammans. Lycka till med företaget!
/Teamet på Qred

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil