My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Carl Uggla från Qred är ny skribent på Blockchain360

18/10/2018
1
minuter
Bild på Carl Uggla som jobbar med Business Development på Qred, med text som förklarar vad inlägget handlar om.

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Carl Uggla arbetar sedan i våras som Business Developer på Qred. Sedan Carls studietid har han alltid intresserat sig för blockchain och valde att skriva sin masteruppsats om just det här ämnet. Vi på Qred är oerhört stolta nu när Carl har börjat skriva för sajten Blockchain360.

"Det är väldigt roligt att få skriva om något som intresserar mig så pass mycket som blockchain. Förhoppningsvis kommer läsarna att finna innehållet intressant och att jag lyckas väcka lite tankar hos var och en", säger Carl Uggla.

Stora delar i Carls arbete har legat på att göra research och analysera den nederländska marknaden, som är Qreds fjärde marknad på drygt tre år.

"Carl har gjort ett riktigt bra jobb med att göra efterforskningar, analysera och förbereda lanseringen av vår nya marknad. Det har verkligen underlättat för Anton (Country Manager NL) och Seve-Jan (Företagsrådgivare NL) i deras arbete", berättar VD Emil Sunvisson.

Carl ser fram emot hösten, nya utmaningar på Qred och att få skriva om blockchain.

"Det känns mycket roligt då jag har möjlighet att koppla mitt stora intresse av blockchain in till mitt arbete. Det är också mycket utvecklande, då jag tvingar mig själv att fördjupa mig och tänka mer kritiskt kring det jag läser om ämnet", avslutar Carl.

Läs Carls artikel på Blockchain360

Namn: Carl Uggla
Ålder: 27 år gammal
Utbildning: Bachelor in BBA – Management – Berkeley College, New York
Master of Science – Entreprenörskap – Jönköping International Business School, Jönköping
Roll på Qred: Business Developer – Öppen och fri roll där slutgiltiga fokus ligger i att analysera Qred som företag samt externa möjligheter. Mycket intressant då dagar kan var mycket varierande.
Intressen: Sport, gaming, teknik och att skriva.

Relaterade artiklar

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil