Träffa Sofie och Tomas på Byggtjänst i Veberöd AB

En solig dag i sydvästra Skåne fick vi besöka kunden Byggtjänst i Veberöd som ägs och drivs av Tomas och Sofie. Det är ett familjeägt företag som grundades år 1978 och stannat i familjen sedan dess.

Vi är otroligt stolta att kunna driva vidare det som min pappa en gång startade. Han hjälper faktiskt fortfarande till lite då och då, trots att han är pensionär, berättar Sofie.

Qred besöker paret och deras företag i deras fräscha lokaler i Vellinge, som ligger ca 5 mil från orten Veberöd som företagsnamnet antyder att de utgår från. Familjen bor inte heller långt från lokalerna, vilket underlättar vardagen med barn och livspussel.

Det finns mycket historia i vårt namn och många gamla kunder som återkommer. Att byta namn bara för att vi inte utgår från Veberöd längre var inget alternativ, fortsätter Sofie.

Och det gör de nog rätt i! Det finns mycket att tjäna i att ha kvar ett namn som har satt sig och det kan vara svårt att göra ett namnbyte utan att förvänta sig negativa effekter.

Sofie och Tomas som äger och driver Byggtjänst i Veberöd framför en av sina bilar

Qred VISA

Företaget har många anställda och det är mycket som ska köpas in. Material, verktyg och kanske en eller två koppar kaffe. Med Qred VISA blir det enklare för företaget att kunna ha fler kort som anställda kan använda och få allting samlat på en faktura.

1% cashback

Att dessutom få 1% cashback som dras direkt från följande månadsfaktura är väldigt trevligt, enligt Sofie och Tomas.

Betalar räkningar och fakturor direkt i appen

Företaget har även använt funktionen att betala andra räkningar och fakturor direkt i appen, genom att använda kortets kopplade kredit.

Hur har det fungerat? 

Det har fungerat jättebra. Det är smidigt. Man förlänger tiden lite, vilket gör att man enklare kan få in pengarna från kunder innan man måste lägga ut dem, förklarar Tomas.

Det är verkligen enkelt att betala sina räkningar och fakturor direkt i appen. Läs mer om att betala fakturor i appen.

Stort tack till Sofie, Tomas och gänget på Byggtjänst i Veberöd för att vi fick komma förbi på en kopp kaffe och höra mer om företaget. Framtiden ser verkligen ljus ut och tveka inte att kontakta Sofie och Tomas om ni skulle behöva hjälp med projekt i Skåne! 😃

Relaterade videos