Säkerhet

Vi erbjuder ett tryggt och säkert företagslån

Med Qred AB kan du vara trygg. Inga oväntade överraskningar med fast månadsavgift där du bara betalar för de månader du använder lånet.

Högsta säkerhet

Vi tar integritet och säkerhet på största allvar. Din information är alltid säker och att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter.

Bankstandard

Vi använder samma säkerhetslösningar som världens ledande banker och all data är krypterad med några av de starkaste krypteringsmetoderna som finns. Vi jobbar med ledande experter och samarbetsparter inom säkerhetsområdet.

Kontinuerlig uppföljning

Vi jobbar konsekvent ihop med ledande företag inom säkerhetsbranschen och myndigheter för att motarbeta bedrägerier och dataintrång. Därför ska du känna dig trygg hos oss och inte behöva oroa dig för säkerheten.

Vi sparar inga lösenord

Varken vi eller våra partners har tillgång till dina inloggningsuppgifter och kan heller inte ändra uppgifter eller genomföra transaktioner från ditt bankkonto.

Verifierad säkerhet

All kommunikation mellan Qred AB och din webläsare är krypterad med 256-bitars SSL-verifierat från Geotrust, en världsledare inom säkerhet på nätet. Du kan känna dig trygg när du använder Qred AB och ser den gröna adressraden – precis som hos din bank.

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil