Lån till taxi

Har du ett taxiföretag som är i behov av pengar? Vi får Sverige att rulla!

Få pengarna du behöver för att öka farten

Att starta ett taxi-företag kanske låter enkelt, men som företagare inom taxibranschen står du ofta inför utmaningen att både jobba med körningar, samtidigt som du ska hålla reda på trafiktillstånd, bilar, personal, regler och skatter. Ibland krävs det ett extra tillskott för att kunna fortsätta växa. Här kan du läsa om vad som gäller i taxibranschen.

Hur kan jag få ett taxi-lån?

De flesta taxiföretag är små med bara en eller en handfull anställda. Då kan det vara svårt att få ett vanligt banklån. Särskilt om ditt företag är en enskild firma eller nystartat. På Qred hjälper vi taxi-företag oavsett om ni är stora eller små, nystartade eller gamla.

Det är enkelt att ansöka om ett taxilån hos oss. Fyll i ansökan online – det tar bara en minut och är dessutom gratis och självklart inte bindande. Du får sen ett besked hur mycket du får låna och vad det kostar direkt till din e-post och din mobil. Oftast kommer besked redan inom en timme. När du sen bestämt dig för att ta lånet godkänner du med ditt BankID och då betalas pengarna ut direkt till ditt konto.

Tips! Läs inlägget Låna pengar till företaget – Så går det till 

Våra lån har ingen ränta, ingen uppläggningsavgift, aviseringsavgift eller andra dolda avgifter. Du betalar bara en fast månadsavgift. Dessutom är det ingen bindningstid, så du kan när som helst betala tillbaka lånet och spara pengar.

Tips! Läs inlägget När ett kortfristigt lån är ett bra val 

Vad kan ett taxi-lån användas till?

Det finns många tillfällen då våra lån passar perfekt. Våra kunder har använt det till t.ex.

  • Lån till handpenning för inköp av bil
  • Finansiera utrustning av taxibil
  • Lån till skyltavgift eller anslutningsavgift
  • Anställa personal
  • Klara tillfälliga svackor

Du bestämmer själv vad du använder pengarna till. Vi älskar alla duktiga företagare inom taxi som ser till att folk kommer fram snabbt, säkert och smidigt. Tillsammans får vi Sverige att rulla!

Tips! Läs inlägget så bygger du ditt team

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil