Lån till konsultföretag

Driver du egen konsultfirma? Då vet du hur svårt det kan vara att hantera både kunder, leverans, försäljning och anställda. Ibland räcker pengarna inte till för allt man måste göra. Då är det tur att vi finns.

Inget konsultföretag är det andra likt

Konsulter finns idag inom alla branscher. Det är ett modernt och roligt sätt att jobba. Det ger dig möjlighet att jobba med flera olika kunder samtidigt. Och det är bra för den som köper tjänsterna, eftersom de kan ta in de experter som behövs under en begränsad tid. Konsulter gör en enorm nytta helt enkelt genom att hela tiden förflytta sig dit efterfrågan är störst.

Vi hjälper konsultföretag inom alla branscher

Berätta vad ditt konsultföretag vill göra. Vi hjälper dig finansiera bolagets tillväxt

Lån till konsultföretag

Enmanskonsult eller anställda?

Många konsultföretag börjar som enmanskonsulter eller som ett par personer som startar tillsammans. När man känner att man jobbat upp kundernas förtroende och efterfrågan stiger kan det vara läge att anställa. Att gå från bara ägare till anställda är ett stort åtagande. Då måste du hela tiden tänka på att du har en buffert för att hantera svängningar och ändå kunna betala utgifter. Då kan ett företagslån komma väl till pass, särskilt om det inte har någon bindningstid.

Hur kan företagslån till konsultföretag användas?

Det finns massa olika användningsområden. Några av våra kunder har t.ex. använt lånet till att

  • Anställa och utbilda personal
  • Hantera perioder med låg fakturering
  • Certifiering av olika slag
  • Marknadsföring för att öka tillväxten

Du vet säkert bäst själv hur ditt företag kan använda ett extra tillskott.

Hur går det till att få ett företagslån?

Det är superenkelt och snabbt att ansöka om våra företagslån. Vi ger dig svar inom en timme under normal kontorstid. Efter att du godkänt lånet och signerat med ditt BankID så betalas pengarna ut direkt.

Och du, allt ingår i månadsavgiften. Vi tar ingen ränta, ingen uppläggningsavgift och inga dolda avgifter. Och naturligtvis betalad du bara för de månader du faktiskt använder lånet.

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil