Lån till hantverkare och byggföretag

Hantverkare i behov av pengar? Oavsett om du ska investera i ny utrustning, maskiner, fordon, personal eller marknadsföring så har vi rätt lån för dig.

Oavsett vad du bygger, så är bygget av ditt företag det viktigaste projektet.

Marknaden för bostadsbyggande och renovering växer snabbt. Behovet av nya bostäder är större än någonsin och många företag inom byggbranschen ser möjlighet att växa. Det ställer i sin tur krav på nya investeringar i maskiner, lön, verktyg och anställda.

Tips! Läs inlägget Vi tror på Sveriges hantverkare.

Många byggföretag upplever också att kassaflödet är ojämnt, p.g.a. större projekt eller säsongsvariationer. Vissa kunder drar även ut på betalning av fakturor, vilket skapar ett tillfälligt behov av extra likviditet. Då passar företagslån från Qred utan bindningstid perfekt.

Hur kan jag få finansiering till mitt byggföretag?

Många byggföretag avstår från att ta nya uppdrag, då det krävs extra kapital för att komma igång. Banker är tyvärr för långsamma och många byggföretagare vittnar om en dålig förståelse för små byggföretagares situation. Även om din ansökan skulle bli godkänd kan det dröja många veckor, eller månader, innan du har pengarna. Och då kan det vara för sent.

På Qred vill vi hjälpa dig att komma förbi bankerna genom att ge ditt byggföretag ett enkelt och tryggt lån. Våra företagslån för småföretag passar perfekt till bl.a. byggföretag, hantverkare, rörmokare, elektriker, snickare, markentreprenörer och målare. Gör en ansökan så får du besked redan inom en timme, och pengarna kan betalas ut samma dag. Vi ser till att du får pengarna du behöver – upp till 2 000 000kr.

Tips! Läs inlägget Vad kan jag göra om jag inte kan betala.

Vad kan jag använda ett företagslån till?

Våra lån passar till många olika behov och hjälper dig att driva ditt byggföretag.

  • Inköp av maskiner och verktyg
  • Inköp av fordon och fordonstillbehör
  • Anställa och utbilda ny personal
  • Projektfinansiering
  • Klara säsongstoppar och svackor

Tips! Läs inlägget Så får du kvinnor att söka sig till ditt företag.

På Qred är vi stolta över att kunna hjälpa alla småföretag, och särskilt de i byggbranschen!

-Emil Sunvisson, VD

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil