Lån till åkerier och transport

Är det dags att investera i nya fordon eller tillbehör? Eller behöver du komma igenom en lågsäsong?

Få lånet du behöver för att fortsätta rulla

Funderar du på att starta ett eget åkeri? Eller driver du ett idag? Vi vet att det inte är en enkel sak. Du som företagare ska hålla många bollar i luften och samtidigt hantera stora utgifter för inköp och drift. Ibland kommer också oväntade kostnader för reparationer. Här kan du läsa om vilket trafiktillstånd som krävs för åkeri- och transportbranschen.

Tips! Läs inlägget företagare med bil.

Hur får jag ett lån till mitt åkeriföretag?

Oavsett vilket behov du har så passar Qred. Våra lån är enkla att söka och enkla att få. Du kan låna upp till 2 000 000kr. Ansök på en minut, få svar inom en timme och utbetalning samma dag. Dessutom är det tryggt med en fast månadsavgift och inga extra kostnader om du vill förtidsbetala lånet.

Tips! Läs inlägget vad är företagslån?

Vad kan jag använda företagsån för transportföretag till?

Bara du vet hur du bäst använder pengarna. Vi har många kunder inom transportnäringen. Här är några saker som lånet använts till

Maskinfinansiering och fordonsfinansiering för att köpa nya lastbilar eller andra transportfordon.

Lån till ny lastbil är ett vanligt ändamål. Ofta används våra lån i kombination med finansiering från återförsäljaren, där våra företagslån kan användas som lån tillhandpenning vid köp av ny lastbil.

Reparationskredit är en kredit för oväntade reparationer. Våra lån passar bra, eftersom du får ett snabbt besked och kan ha pengar på banken redan samma dag. På så sätt undviker du dyra driftstopp.

Anställa ny personal är kostsamt och ofta dröjer det innan intäkterna kommer. Men utan ny personal kan ditt företag inte växa. Vi hjälper dig komma över ditt kortsiktiga behov.

Lån till utrustning, däck, plogar, släp, bränsle… Listan kan göras hur lång som helst. Hör av dig till oss och berätta om ditt behov.

Här kan du läsa om vad som krävs för att få driva ett åkeri.

Tips! Läs inlägget saker du ska tänka på när ditt företag växer

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil