Företagslån till tandvårdskliniker

Står du inför en investering i din tandvårdsverksamhet? Kanske ska du köpa en ny tandläkarstol eller annan utrustning?

Sylvass finansiering för tandläkare i tillväxt

Att arbeta som tandläkare och driva sin egen tandvårdsklinik kräver sin kvinna eller man. Inte bara ska du vara en duktig tandläkare och få nöjda patienter, du sköta administration, personal, inköp- och underhåll av utrustning samt allt annat som ingår för en företagare. Dessutom ska du hålla dig själv och din personal uppdaterad inom de senaste trenderna beträffande teknik och andra framsteg genom utbildning och kurser. Vi vet att din bransch är såväl kunskaps- som kapitalintensiv, och vi tror att vi kan hjälpa dig genom att erbjuda ett passande företagslån till tandvårdskliniker.

Tips! Läs inlägget passion i ditt företagande

Vad ska jag använda lånet till?

Vi litar på din förmåga att själv avgöra vad du ska använda pengarna till, även om vi alltid är intresserade och försöker förstå just ditt behov. De tandvårdskliniker vi arbetat med hittills har använt sina företagslån till följande:

Inköp av tandläkarutrustning såsom tandläkarstol, röntgenmaskin eller utrustning för digital avtryck.

Inköp av mjukvaruprogram som exempelvis kan hantera röntgenbilder av patienternas tänder, visualisering av nya tänder/nytt leende eller journalföringssystem

Tillfällig finansering av förbrukningsvaror såsom fluor, sugslangar, koppar eller annat tandvårdsrelaterat materiel

Ett mer generellt användningsområde för företagslån är att betala löner, moms, eller andra skatter och avgifter som har en tendens att dyka upp under perioder av mindre god likviditet.

Vår poäng är att du själv avgör vad du ska använda företagslånet till. Om du har några funderingar eller vill ha rådgivning av oss kring hur du kan och bör använda ditt lån är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tips! Läs inlägget när ska jag ta ett företagslån

Hur får man ett företagslån till tandvårdskliniker?

Ett leende förlänger livet, eller hur? Vi ger finansiering till tandläkare i hela Sverige. Vår ambition är att det ska vara mycket smidigt att ansöka om ett företagslån. Det tar 1 minut att ansöka online. Vi tittar på din ansökan inom 1 timme, och om allt ser bra ut så har du lånet utbetalt till ditt företagskonto inom 1 dag.

Tips! Läs inlägget använd ett företagslån på rätt sätt

Heading

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil