Mäklare som sitter i telefon med en laptop på bordet

Företagslån till mäklare

Ingen UC
Att ansöka är gratis och inte bindande
Utbetalning samma dag
Få ett gratis erbjudandeFå ett gratis erbjudande

Lån utan UC till mäklarfirmor

Vi tar ingen UC på dig som privatperson, utan vi använder oss av Creditsafe. Då ser endast vi (Qred) och du den kreditupplysningen.

Ansökan tar endast 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. Bra, va?

Hur får jag ett företagslån till min mäklarfirma?

Enkelt! Du gör en gratis och ej bindande ansökan hos oss på Qred. Så här går det till:

 1. Ansökan tar 1 minut
 2. Du får besked inom 1 timme
 3. Pengarna utbetalas samma dag

Lånet har dessutom...

 • Ingen bindningstid
 • Inga startavgifter
 • Inga dolda kostnader
Få ett gratis erbjudande

En guide till finansiering av fastighetsaffärer

Att vara mäklare inom fastighetsbranschen innebär att man ständigt arbetar med olika transaktioner och affärsmöjligheter. För att kunna driva en framgångsrik mäklarverksamhet krävs det ibland kapital för att kunna finansiera fastighetsköp och andra relaterade kostnader. Ett sätt att möta dessa finansieringsbehov är genom företagslån specifikt utformade för mäklare. I denna artikel kommer vi att utforska företagslån till mäklare, deras fördelar och vad man bör överväga innan man ansöker om ett sådant lån.

Vad är ett företagslån till mäklare?

Ett företagslån till mäklare är en form av finansiering som erbjuds till fastighetsmäklare för att täcka deras kapitalbehov. Dessa lån kan användas för olika ändamål, inklusive att finansiera fastighetsköp, täcka marknadsföringskostnader, renovera befintliga fastigheter eller för att hantera likviditetsproblem. Det är viktigt att notera att företagslån till mäklare vanligtvis skiljer sig från traditionella företagslån, eftersom de är skräddarsydda för att passa mäklarverksamhetens specifika behov.

Fördelar med företagslån till mäklare:

 1. Flexibilitet
  Företagslån till mäklare erbjuder flexibla lånevillkor som kan anpassas till mäklarens unika situation och finansieringsbehov. Det kan vara möjligt att förhandla om räntesatser, återbetalningstider och andra villkor för att passa verksamhetens ekonomiska mål.
 2. Snabbhet
  När en fastighetsaffär uppstår kan det vara avgörande att agera snabbt för att utnyttja en bra affärsmöjlighet. Företagslån till mäklare kan erbjuda snabba godkännanden och utbetalningar, vilket gör det möjligt för mäklaren att agera snabbt och säkra affären.
 3. Ökad köpkraft
  Med hjälp av ett företagslån kan en mäklare öka sin köpkraft och delta i större fastighetsaffärer. Detta kan öppna dörrar till nya möjligheter och potentiellt leda till högre intäkter för mäklarverksamheten.
 4. Bevarande av likviditet
  Att finansiera fastighetsaffärer med hjälp av ett företagslån till mäklare kan bidra till att bevara verksamhetens likviditet. Istället för att använda befintliga tillgångar eller kapital kan mäklaren använda lånet för att täcka kostnaderna och behålla tillgångar för andra ändamål.

Innan man ansöker om ett företagslån till mäklare är det viktigt att noggrant överväga några faktorer:

 1. Långivarens rykte: Gör lite research om långivarens rykte och pålitlighe. Kontrollera långivarens licenser och betyg, och läs recensioner och omdömen från andra kunder för att få en uppfattning om deras företagskultur och kundservice. Qred råkar ha väldigt nöjda kunder och du kan läsa om dem på Trustpilot, Google eller Facebook.
 2. Ekonomisk analys: Utvärdera din egen verksamhets ekonomiska situation och se till att du har en realistisk plan för att återbetala lånet. Gör en noggrann bedömning av din framtida inkomstpotential och kassaflöde för att säkerställa att du har tillräcklig betalningsförmåga.
 3. Affärsplan: Förbered en noggrant utformad affärsplan som tydligt visar hur du tänker använda lånet och hur du planerar att uppnå ekonomisk framgång. En stark och realistisk affärsplan kan öka dina chanser att få godkänt för lånet.

Företagslån till mäklare kan vara en värdefull finansieringslösning för att möta kapitalbehov inom fastighetsbranschen. Genom att välja rätt långivare och noggrant överväga lånevillkor och din egen ekonomiska situation kan du dra nytta av företagslån till mäklare och stärka din mäklarverksamhet. Kom ihåg att samråda med finansiella rådgivare eller experter inom fastighetsbranschen för att få skräddarsydd rådgivning som passar dina specifika behov.

Fortfarande inte övertygad? Här är 5 anledningar till varför du ska ta ett lån som mäklare:

 1. Expansion av verksamheten
  Ett företagslån ger möjlighet att expandera mäklarverksamheten genom att investera i marknadsföring, utbildning, utrustning eller personal. Genom att öka resurserna kan man nå en större kundbas och ta sig an fler fastighetsaffärer, vilket kan leda till ökad lönsamhet på lång sikt.
 2. Fastighetsinvesteringar
  Som mäklare kan det vara fördelaktigt att använda ett företagslån för att investera i fastigheter själv. Genom att köpa fastigheter kan man generera intäkter från uthyrning eller försäljning och diversifiera sin verksamhet.
 3. Kassaflödeshantering
  Ibland kan mäklarverksamheter möta perioder med ojämn likviditet, till exempel när provisioner betalas ut efter avslutade affärer. Ett företagslån kan fungera som en buffert för att hantera kassaflödesutmaningar och säkerställa att man kan möta sina löpande kostnader utan att behöva göra kompromisser.
 4. Fastighetsrenovering eller ombyggnad
  För att öka värdet på befintliga fastigheter kan det vara nödvändigt att genomföra renoveringar eller ombyggnadsprojekt. Ett företagslån kan användas för att finansiera sådana investeringar och hjälpa till att förbättra fastigheternas attraktivitet och marknadsvärde.
 5. Kapital för stora affärsmöjligheter
  Ibland kan det dyka upp unika och lovande affärsmöjligheter som kräver betydande kapital. Genom att ta ett företagslån kan man snabbt dra nytta av sådana möjligheter och säkra värdefulla fastigheter till förmånliga priser, vilket kan leda till högre intäkter och tillväxt för verksamheten. Du kanske har fått chansen att ta över ett närliggande mäklarkontors verksamhet?

Det är viktigt att komma ihåg att företagslån också innebär kostnader i form av räntor och avgifter, så det är viktigt att noggrant överväga den ekonomiska hållbarheten och avkastningen på investeringar innan man tar ett lån. En grundlig analys och en tydlig affärsplan är avgörande för att säkerställa att företagslånet används på ett strategiskt och lönsamt sätt för mäklarverksamheten.

Kontakta oss

Hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!
08:00 - 17:30 (mån-fre)
Telefon
020-150 333

Uppskattad väntetid:
Mindre än 1 minut
Email
support@qred.se

Uppskattad svarstid:
Mindre än 24 timmar
Chat
Chatta med oss!

Uppskattad väntetid:
Mindre än 1-2 minuter
Företagslån för småföretag

Företagslån

Låna upp till 2 000 000 SEK

Utbetalning inom en arbetsdag

Ingen bindningstid

Ett grönt företagskort som föreställer Qred VISA

Företagskort - Qred VISA

För vardagsinköp

1 % cashback på alla köp

Smart utgiftshantering i appen

Factoring för företag

Factoring - Sälj dina fakturor

Välj vilka fakturor som ska säljas

Utbetalning inom en arbetsdag

Vi hjälper dig att driva in fordran