Banklån till företag

Utbetalning samma dag
Fast månadsavgift
Inga dolda avgifter
Ingen bindningstid

Få 3 amorteringsfria månader*

Välj önskat lånebelopp

Ansökan är gratis och inte bindande

10 000 kr

5 000 000 kr

Qred Bank AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och Qreds integritetspolicy.

* När du tecknar ett lån hos Qred så får du 3 stycken amorteringsfria månader som du kan utnyttja när du behöver det.

Vänligen vänta, du skickas vidare!
Oj! Något blev fel, försök igen om en stund.
Qred hjälpte mig att behålla det jag hade i en period som var tuff.
Joakim och Erik, Kvalitetsfog
Tack vare Qred kunde vi leasa vår firmabil och betala ut löner.
Qred hörde av sig efter en dag och kom med ett låneförslag. Det kändes som en fair deal!

Hur kan du använda ett banklån till småföretag?

Under hösten 2023 blev Qred bank. Det betyder att vi kan bli ännu mer konkurrenskraftiga.

Ett lån från Qred kan hjälpa ditt företag oavsett om du vill investera i tillväxt eller komma ur en jobbig svacka.

Anställa mer personal

Investera i maskiner
och verktyg

När du behöver mer rörelsekapital

10 000 upp till 2 miljoner

Qreds lån är till för alla småföretag, oavsett om du har en enskild firma, aktiebolag eller handelsbolag. Våra lån kan tillgodose ditt företags behov små som stora, då lånebeloppen går från 10 000 kr ända upp till 2 miljoner kr!

Hur fungerar det?

Ansök på 1 minut

Fyll snabbt och enkelt i en ansökan för att få ett kostnadsfritt och icke bindande låneförslag.

1
2

Få svar inom en timme

Efter att du ansökt hör vi av oss inom en timme. Du får då se ditt företags specifika låneerbjudande och vad månadsavgiften blir.

3

Signera med BankID

Väljer du att acceptera erbjudandet, signerar du enkelt med BankID och får pengarna på kontot redan samma dag!

4

Ingen bindningstid

Om du inte behöver lånet längre kan du när som helst betala tillbaka hela beloppet utan extra kostnader.

Ansök här

Vanliga frågor

Vad kostar ett lån till företaget?

Våra lån har alltid en fast månadsavgift som är baserad på ditt företags individuella Qred Score. Läs mer om Qred Score här.

Vem kan ansöka om ett lån till företaget?

Alla bolagsformer kan ansöka om lån. Det spelar ingen roll om företaget är nytt eller gammalt, stort eller litet - alla företag kan göra en ansökan. Det enda som krävs är ett aktivt och registrerat bolag.

Vad kan jag använda mitt företagslån till?

Oavsett om du ska använda lånet för en tillfällig svacka eller investera för att växa, så finns vi här för dig. Ansök och signera ditt erbjudande digitalt och få pengarna utbetalda samma dag!

Tar ni UC när man ansöker om företagslån?

Vi tar ingen kreditupplysning via UC på dig som privatperson. Däremot tar vi en upplysning genom UC om du ansöker med ett aktiebolag. Annars använder vi alltid Creditsafe. Det är en mikrokreditupplysning som inte påverkar din kreditvärdighet negativt som privatperson, då den endast delas med dig och Qred.

Schyssta priser

Med ett lån från Qred är den enda kostnaden för lånet en fast månadsavgift. Månadsavgiften bestäms individuellt baserat på lånets storlek och ditt företags kreditvärdighet. För att se vad just din månadsavgift blir, fyll i en icke-bindande låneansökan här

Fast pris
Inga dolda avgifter
Ej bindande

Kontakta oss

Hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!
08:00 - 17:30 (mån-fre)

Fler av våra tjänster

Inte säker på att ett lån är rätt för ditt företag? Kolla in våra andra tjänster och produkter.

Fram och baksida av Qreds kreditkort Qred Visa

Företagskort

Läs mer

Factoring

Läs mer

Banklån till småföretag behöver inte vara svårt

Att få ett banklån till sitt företag, oavsett hur gammalt eller stort det är, ska inte behöva vara särskilt svårt.

Amorteringsfria månader

Vi förstår att det kan hända saker i ett företags livscykel. Därför kan vi ofta erbjuda amorteringsfrihet under en begränsad tidsperiod. Så länge man betalar den fasta månadsavgiften varje månad, så kan du alltså, i vissa fall, få pausa din amorterting till oss.

Bra, va? 

Banklån till företag är till för att hjälpa företag att finansiera sina verksamheter, investera i tillväxt och hantera kortsiktiga och långsiktiga ekonomiska utmaningar.

Typer av banklån till företag

Det finns olika typer av banklån till företag som kan anpassas efter företagets behov och mål. De vanligaste inkluderar:

  1. Kortfristiga lån: Dessa lån är avsedda för att hjälpa företag att hantera omedelbara finansiella behov, som att täcka lönekostnader eller hantera kortfristiga kassaflödesproblem. De återbetalas oftast inom några månader eller upp till 2-3 år. Qreds melodi. Vi vill inte att du ska ha lånet längre än vad du behöver. Därför har vi varken någon bindningstid eller kostnad för förtidsinlösen för våra banklån.
  2. Långfristiga lån: Dessa lån sträcker sig över flera år och används vanligtvis för större investeringar, som att köpa utrustning, bygga anläggningar eller expandera verksamheten. Dessa får man i regel när man är lite större och av de traditionella storbankerna. Ofta med en fast löptid, vilket betyder att du kan sitta fast med ett lån över lång tid.
  3. Rörliga räntelån: Räntan på dessa lån är kopplad till en referensränta, vanligtvis den aktuella marknadsräntan. Det innebär att räntan kan ändras över tid. Det är krångligt att hålla reda på för dig som företagare.
  4. Fast räntelån: I dessa lån är räntan fast under hela låneperioden, vilket ger företag en förutsägbarhet när det gäller sina lånekostnader. Qreds lösning. Det är enkelt för dig att veta exakt hur mycket du ska betala varje månad. Vi kallar det för en fast månadsavgift. Inga dolda kostnader, inga startavgifter, inga extra avgifter för förtidsinlösen eller rörliga räntekostnader. Bara en enkelt och smidigt fast månadsavgift.
  5. Banklån med säkerhet: Dessa lån kräver en tillgång (som fastigheter eller utrustning) som säkerhet för lånet. Om företaget inte kan återbetala lånet, kan banken ta tillgången.
  6. Banklån utan säkerhet: Dessa lån kräver ingen säkerhet i form av tillgångar, men har oftast högre räntor för att kompensera för den ökade risken för banken. Oftast med en personlig borgen som säkerhet.

Se mer
Se mindre
Transparenta villkor
Utbetalning samma dag
Ingen bindningstid