My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Vad är viktigt att tänka på när man ska redigera film?

Fredrik Westerstad

6/23/2021

Det här är det vanligaste hindret för något som aldrig har jobbat med film - redigering. Det verkar svårt, dyrt och krångligt. Men måste det vara det?

Investera några timmar eller t o m dagar till att lära dig programmet och grunderna. Sedan finns det inga begränsningar i vad du kan göra. Du behöver inte lägga tusentals kronor på de allra dyraste programvarorna, välj gratisversioner om du bara ska göra enklare klippning eller lägga till text och logotyp i dina filmer.

Lycka till!

Fredrik Westerstad
Weemedia

Relaterade videos

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil