My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Är det dyrt att skapa video för företag?

Fredrik Westerstad

6/23/2020

Det klassiska uttrycket "det blir vad du gör det till" stämmer verkligen in bra här. Du kan köpa en kamera för hundratusentals kronor, ljud och ljus för tiotusentals kronor och dyra redigeringsprogram. Men du kan också uppnå ett fullgott resultat med din smartphone och något gratis redigeringsprogram eller app.

Se till att du tänker på innehållet i första hand, kvalité på produktionen i andra hand. Har du ingenting att visa upp eller prata om så spelar det ingen roll hur bra själva produktionsvärdet är.

Lycka till med filmandet!

Fredrik Westerstad
Weemedia

Relaterade videos

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil