Qred expanderar till Norge - första fintechbolaget inom småföretagsfinansiering att finnas i hela Norden

23/2/2022
Qred fortsätter att expandera och lanserar sin populära finansieringsplattform mot fler än 400 000 norska småföretag.

Stockholm, 23 februari 2022 - Sveriges snabbast växande fintechbolag Qred, fortsätter att växa och etablerar sig nu i Norge. Precis som på många andra marknader är norska småföretag mycket förbisedda av traditionella banker. Där många storbanker misslyckas, hjälper Qred småföretag med finansiering med enkla, tillgängliga och prisvärda lösningar.

- Storbankerna har alldeles för länge misslyckats med att stötta småföretag i Norge. Som vi har sett om och om igen, småföretagare har inga eller väldigt begränsade alternativ när det kommer till att införskaffa kapital för tillväxt i sina företag. Vårt uppdrag är att hjälpa de entreprenörerna med finansieringen och det stöd som de behöver för att skapa tillväxt, säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Qreds tidigare expansioner till nya marknader har varit mycket framgångsrika. Genom att lägga till den norska expansionen till Sverige, Finland och Danmark utökar Qred sin nordiska täckning. I Norge kommer Qred att agera som finansiell agent för Nordiska Financial Partner AS.

Om Qred
Qred grundades 2015 av entreprenörer för entreprenörer och är Sveriges snabbast växande fintechföretag enligt Financial Times. Qred är marknadsledare i Norden och har Sverigest nöjdaste kunder enligt Trustpilot. Med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Brasilien, Belgien och Norge har Qred hjälpt över 25 000 företag. Qreds helautomatiserade kreditsystem gör det enklare och snabbare för företagare att få det kapital som behövs för att kunna växa. Just nu skapas tio jobb om dagen, sju dagar i veckan med hjälp av Qred. För att läsa mer, vänligen besök: Om Qred

Author

Andrea Romander
Head of Communications & Sustainability
Qred Bank
+46 730 926 607
andrea.romander@qred.com

Download