My Qred

Ikväll kl 21:30-23:00 pågår underhållningsarbete med Qreds hemsida. Det går inte att logga in eller skicka ansökningar under den tiden. Vänligen maila support@qred.se med ditt ärende. Tack! 

My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Kreditkort

En typ av betalkort som är kopplat till en kredit. Istället för att betalningarna dras direkt från bankkontot har man en gräns på en kredit man handla för en gång i månaden. Köpen samlas sedan på faktura som betalas en gång i månaden. Kreditkortet gör gör det mer flexibelt att handla, speciellt när man inte har möjlighet att att betala kan göra handlandet mer flexibelt om man inte har pengar för något man behöver köpa här och nu. Man kan också splitta upp betalningarna om det skulle behövas