Veckans företag: Rolling Street Food

28/3/2016
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Rolling street food är en mexikoinspirerad food truck i Stockholm med en liten svensk touch. Trucken serverar olika sorters fajitas, tacos, hemgjorda salsasåser, wraps och böngrytor. Inspiration hittar vi från det mexikanska & amerikanska köket och nästan all mat är gluten och laktosfri.

Förutom den fasta menyn tillhörande gatuserveringen och catering har vi även fyra olika buffémenyer som erbjuds till vår catering. Önskar du annat än detta streetkäk till ert evenemang, exempelvis finare mat till bröllop, födelsedagsfest, företagsgigg eller annat trevligt så har kökschefen Osborn valt att erbjuda några av de finare rätterna han har lagat genom sina 12 år i svensk kök. Denna meny är kockens val, vi änvänder endast handplockade råvaror och säsongens grönsaker, vilket gör att menyn kommer att förändras hela tiden efter säsong.

Det gäller att erjuda absolut bästa ingredienser - Qred har hjälpt oss köpa inventarier och investering inför högsäsongen, säger Nezima.

Besök Rolling Street Food på nätet för veckans schema där ni hittar oss denna veckan: http://rollingstreetfood.se  Läs mer och gilla på Facebook: https://www.facebook.com/rollingstreetfood

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil