Veckans Företag: Blingcity

3/12/2020
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Blingcity är ett familjeföretag som är baserat i den idylliska lilla byn Tvååker i Halland. Hos Blingcity hittar kunderna klassiska och tidlösa produkter, men med rätt attityd. Här finns smycken, kläder och inredning från bl.a. Ajlajk, Saint Tropez, Soyaconcept,Sixty Days, Happi, Caramelle Fashion, Majas Cottage, Lily and Rose, Oxxo Design, Edblad, Raj108 & många fler.

Från att ha erbjudit klassisk butiksförsäljning har verksamheten på senare år vuxit kraftigt på nätet med e-handel. Kunderna kommer nu från hela landet och skaran av trogna följare på internet och Facebook växer stadigt. Hela familjen Andersson är engagerad i rörelsen och sortimentet breddas stadigt.

Men att växa är inte helt smärtfritt. Ökat lager, bredare sortiment och mer marknadsföring kräver ökade investeringar. -Vi vill rusta för framtiden och Qred erbjöd oss ett smidigt företagslån, säger Mari Andersson på Blingcity.

Besök Blingcity på nätet: www.blingcity.se.

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil