Veckans företag; Bellestore.se

14/7/2016
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Vi håller självklart sommaröppet på Qred Företagslån, och vi får in många ansökningar just nu. Några av våra kunder har en tillfällig likviditetsbrist som de behöver täcka, medan andra har en spännande investering på gång som de vill finansiera. Gemensamt för alla våra kunder är att de ser ljust på framtiden, vilket vi alltid blir lika inspirerade av. Ni behöver alltså inte tycka synd om oss för att vi sitter inne och arbetar medan solen skiner ute i Sverige - vi älskar vad vi gör!

Som ni vet så brukar vi varje vecka berätta om ett företag som vi blivit särskilt inspirerade av. Denna gång vill vi lyfta fram Bellestore - ett företag i Västerås som drivs av Maria Falk. Bellestore säljer produkter till skönhetssalonger och fristående stylister med fokus på lösögonfransar, smink, naglar och löshår. Bakgrunden till verksamheten är att Maria själv gick en utbildning i ögonfransförlängning redan 2007 och fastnade för yrket. Efter att Maria började arbeta så utvecklades branschen snabbt - kundernas behov förändrades och Maria letade konstant efter nya och mer effektiva produkter och metoder. Resultatet blev Bellestore, som nu är en snygg e-handel med ett ständigt växande sortiment av högkvalitativa produkter till bra priser. Imponerande!

Ni kan själva ta en tittwww.bellestore.se och bli inspirerade. Vi vill också passa på att önska alla våra kunder en fortsatt bra sommar. Ha det fint!

Qred Företagslån erbjuder lån till små- och medelstora företag i Sverige. Vi som arbetar här är själva entreprenörer sedan tidigare, och gör allt vi kan för att förstå din verksamhet så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Välkommen!

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil