Vad är månadsavgift?

11/12/2017
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

Månadsavgift. Ett ord som du säkert hört i flera olika sammanhang. Det är vanligt där det är någon form av medlemskrav eller abonnemang. Men ordet förekommer mest när man pratar om bostäder och är densamma som hyran för bostaden. I bank- och finansvärlden är det vanligare med begrepp som ränta, uppläggningsavgifter och andra avgifter som ofta benämns med samlingsnamnet dolda avgifter.

Vad är Qreds månadsavgift?

På Qred har vi velat göra det enkelt för dig som småföretagare. Istället för räntor, uppläggningsavgifter och andra dolda kostnader fastställer vi din individuella månadsavgift baserat på ditt företags förutsättningar. Vi kallar det för Qred-score. Du behöver alltså inte sitta och räkna ut rörliga räntor och andra variabler för att se vad den faktiska kostnaden blir varje månad. Det gör vi åt dig så att du kan fortsätta fokusera på att driva ditt företag. Månadsavgiften är också fast, vilket betyder att den kommer att vara densamma från första till sista månaden.

Kan jag betala tillbaka lånet i förtid?

Självklart! Du slipper även att betala för återstående månader. Har du använt lånet i några månader och betalar sedan tillbaka hela lånebeloppet så slipper du betala för återstående månader. Utan att behöva betala månadsavgifter eller andra dolda avgifter. Bra, va?

Erik Söderberg förklarar

Vår CFO Erik Söderberg förklarar vad vår månadsavgift är och varför vi har valt den modellen.

Transkribering filmen

Qreds månadsavgift är istället för ränta och alla dolda avgifter. Vi här på Qred har valt att göra det enkelt för dig som kund och inte ha rörliga räntor eller något annat krångel utan vi har bakat ihop allting för att lånet ska vara lätt att förstå hur mycket du ska kunna betala varje månad. Så det är helt enkelt en fast månadsavgift som du betalar istället för ränta och alla andra dolda avgifter. För att det ska vara enkelt för dig.

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil