My Qred

Vi har just nu problem med våra telefoner. Vänligen skicka ett mail till support@qred.se eller chatta med oss här på hemsidan. Vi beklagar detta och arbetar på en lösning.

My Qred

Just nu upplever vi tekniska problem med vårt telefonsystem, vi ber om ursäkt för besväret. Har du ett brådskande ärende vänligen maila oss på support@qred.se eller använd chatten!

My Qred

Vår tjänst kommer att vara under underhåll 15 dec mellan 05-06.30. Detta kan påverka ansökningsprocessen.

Träffa kunden The Purpose Studio - Ett produktionsbolag med ett syfte

10/10/2019
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

En kort resa från kontoret till soliga Solna tog oss till Charlotte och Jenny som driver ett produktionsbolag tillsammans. Med bakgrund från linjär TV på SVT, TV4 och kompetens inom pedagogik har radarparet lyckats skapa ett bolag som är hett eftertraktat av kunder som vill ha hjälp med små och stora produktioner.

Sedan starten 2018 har de framgångsrikt producerat projekt inom film, podcast, radio och mycket mer. Tillsammans med sin go-to-partner Bright Film har de en trevlig och rymlig studio där de kan planera, producera och redigera projekt.

Anledningen till att Charlotte och Jenny kände att de behövde ett tillfälligt tillskott från Qred, var för att det ojämna flödet med produktioner ställde till det i ekonomin. Med en uppskjuten produktion och en obetald faktura utställd till kund, så ville de kunna jobba på utan något avbrott i verksamheten. Därför valde de Qred.

Hittade Qred genom sitt bokföringsprogram

Genom sitt bokföringsprogram Bokio fick de ett nyhetsbrev och klickade sig vidare till hemsidan. Först där förstod de hur enkelt det var.

“Det här var ju enkelt och tydligt. Jag kunde se hur mycket det skulle kosta att låna pengar på olika lång tid. Det gick också snabbt att få besked. Då kunde vi skicka en förfrågan och få ett snabbt svar utan att stanna vår produktion eller ta en paus i vår utveckling,” berättar Charlotte.

Det är en av de vanligaste anledningarna till att företagare inte tar ett lån genom en bank. Dels har man svårt att ens få något företagslån från första början, för det andra behöver man ofta ses för möten, intervjuer och skicka in mängder av dokumentation i sin ansökan. Det är sådant som tar tid. Tid från sin egen verksamhet och i det här fallet - The Purpose Studios produktion av nya projekt.

“Det var snabbt, tydligt och enkelt på ett bra sätt. Det kändes även väldigt trovärdigt och seriöst,” säger Jenny.

Oskar Ekman, kontorshunden på The Purpose Studio

Du kan se mer av The Purpose Studio på deras Instagram. Där får du även se fler bilder och filmer på deras underbara kontorshund Oskar. En pigg och lekfull 1-åring som definitivt gör det svårt att lämna efter ett besök…

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil