Småföretagare? Hjälp oss att hjälpa dig!

25/3/2020
3
minuter
Småföretagare? Hjälp oss att hjälpa dig!

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
3
minuter

Vi förstår att tuffare tider väntar landets småföretagare just nu. Vi förstår även att de behöver all hjälp den kan få just nu. Det gamla, och något dammiga, uttrycket “Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” känns otroligt passande just nu. Tillsammans måste vi alla göra vad vi kan för att hjälpa Sveriges småföretagare. Vi på Qred vill hjälpa er, våra kunder, igenom den här perioden på bästa möjliga sätt och har därför lanserat en kampanj. Den går ut på att du som företagare spelar in en kort film om dig och ditt företag som vi senare marknadsför via vår Facebook och Instagram Ads Manager i ditt lokalområde.

Hur man deltar

Låt säga att du har en restaurang i Västerås. Då spelar du in en kort film där du berättar om din restaurang, var den finns och vad den som ser filmen ska göra. Ska de besöka restaurangen, beställa take away eller köpa ett presentkort som de kan använda i framtiden?

När du är nöjd med filmen skickar du den till kampanj@qred.com tillsammans med följande information:

  • Företagsnamn och kontaktperson
  • Organisationsnummer
  • Hemsida
  • Logotyp i jpg/png
  • Vilken/vilka orter du vill att annonsen ska synas

Sedan sköter vi resten genom att lägga till din logotyp i filmen och låta våra experter ställa in rätt styrningar för att nå just din målgrupp i sociala medier. Vi står även självklart för kostnaden för att marknadsföra inläggen. Förhoppningsvis kan det här driva trafik till din hemsida, besökare till din butik/restaurang eller kunder som köper varor och tjänster av dig.

Har du ytterligare idéer på hur vi kan hjälpa er, våra kunder? Skicka iväg ett mail till support@qred.se

Fullständiga villkor

Genom att skicka in en film till oss på ovanstående mailadress godkänner du att Qred publicerar din film på Facebook och Instagram, samt även Qreds hemsida och eventuella andra kanaler. Du godkänner även att Qred använder sin logotyp och/eller slogan eller annan marknadsföring som syftar på Qred i samband med sådan publikation av din film. Qred förbehåller sig rätten att redigera och korta ner filmer om det anses nödvändigt. Du är ensamt ansvarig för att du har rättigheterna till att marknadsföra innehållet i din inskickade film, inklusive genom användande av logotyper. Bidragen kommer att prioriteras i ordningen för mottagande. Det är först till kvarn som gäller.Qred kommer att marknadsföra ett inlägg per region under två veckor. Och därefter kommer man fortsätta med det inskickade bidraget som står näst på tur i två veckor. Qred kommer att marknadsföra sina kunders inlägg tillsvidare.Antalet visningar av respektive annons beror på Facebooks och Instagrams algoritmer. Qred ansvarar inte för att alla inlägg ska visas lika frekvent. Qred förbehåller sig rätten att avbryta kampanjen när som helst utan att ge förvarning, skäl eller avisering. I den mån möjligt avser Qred att informera medverkande kunder om att kampanjen har avbrutits. Genom att skicka in en film till oss på ovanstående mailadress samtycker du till att Qred behandlar dina personuppgifter i samband med filmen i syfte att medverka i denna kampanj. Ytterligare detaljer om Qreds behandling av personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy, som finns tillgänglig här.

Det enklaste sättet att hålla sig uppdaterad som företagare

Registrera dig idag och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil