Qred samarbetar med Småföretagarnas Riksförbund

17/5/2016
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Nu kan alla medlemmar i Småföretagarna få förmånliga företagslån från Qred

Småföretagarnas Riksförbund är en svensk intresseorganisation som arbetar med opinionsbildning. Som namnet säger företrädesvis för just småföretagarna gentemot politikerna. Småföretagarnas Riksförbund, skapad och driven av småföretagare, företräder c:a 30 000 medlemmar.

Qred Företagslån tillhandahåller enkla och trygga företagslån utan krav på säkerhet. Med en unik algoritm kan Qred lämna besked inom bara 60 minuter. Låntagaren betalar en fast avgift varje månad, helt utan dolda avgifter, och kan när som helst betala tillbaka lånet konstnadsfritt eller att behöva betala ytterligare avgifter.

Qred har tagit fram ett unikt erbjudande till Småföretagarnas medlemmar. Medlemmarna erbjuds dels en rabatt på första betalningen samt erbjuda amorteringsfria månader vid sjukdom. Medlemmarna ansöker om företagslån på hemsidan qred.se och ska vid ansökan ange sitt medlemskap i Småföretagarna, varefter de erhåller en rabatt som gäller för nya kunder. Läs mer på Småföretagarnas hemsida för fullständiga villkor.

Vi är mycket stolta och glada över att ha fått till ett samarbete med en så välrenommerad organisation som Småföretagarna. Det stärker vår ställning som en ledande och innovativ finanspartner till Svenska småföretagare. Tillsammans ger vi bankerna en match och skapar fler jobb i Sverige, säger Emil Sunvisson, VD Qred Företagslån AB.

Besök Småföretagarnas Riksförbund på nätet: http://www.smaforetagarna.eu/  och på Facebook:  https://www.facebook.com/smaforetagarna

Det enklaste sättet att hålla sig uppdaterad som företagare

Registrera dig idag och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil