Kickstarta det nya året!

1/7/2020
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

Visst ligger det i luften?

Känslan av att allt är möjligt. En nystart. Att det är ditt år i år. Året då ditt företag kommer att blomstra. Året då din tillväxt kommer att märkas av både på omsättningen och i plånboken.

För det är nu du bestämmer dig. Nu som du kickstartar det nya året med att sätta upp dina mål och driver igenom dina planer för att lycka som företagare.

Sätt tydliga mål

… men realistiska mål! Var tydlig med vad du vill uppnå under året som kommer och sätt upp delmål längs med vägen för att få den där kicken och belöningen av dopamin för varje gång du når ett mål.

Investera i företaget

Låt det inte bara vara business as usual. Då kan du inte heller förvänta dig någon förändring (läs: förbättring). Investera tid, pengar och andra resurser i eventuella anställda, hemsidan, försäljningskanaler, butiken, bilen eller annat.

Väx med ett företagslån från Qred

Många företagare tänker att man ska spara ihop till sin egen investeringar och tillväxt. Det kan man absolut göra, men det kan ta tid. Tid som man inte har råd att förlora. Det är ju t ex ingen som tycker att det är konstigt att ta ett lån för sitt boende eller om man ska göra en större renovering hemma. Dessutom kan det vara skönt att dela upp en betalning och ha en fast kostnad varje månad snarare än en större utgift under ett eller några få tillfällen. En trygghet, helt enkelt.

Qreds lån till företag är snabbt, tryggt och enkelt. Du signerar med BankID och kan välja vilket företag (om du har engagemang i flera företag) i ansökningsprocessen.

  • Ingen startavgift
  • Ingen bindningstid
  • Inga dolda kostnader

Låna allt från 10 000 kr upp till 1 000 000 kr där du väljer hur länge du vill behålla lånet, dock som längst 18 månader.

  1. Ansökan tar 1 minut
  2. Besked inom 1 timme
  3. Pengarna utbetalas samma dag

Välkommen till Qred!

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil