Juicefully självpressad juice

2/1/2017
1
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
1
minuter

Juicefully - färsk fruktjuice på hotell och i mataffär

Juicefully har som affärsidé att alla ska ha rätt till en god och härlig färskpressad juice varje morgon. Vem vill inte lyxa till med en färskpressad juice på morgonen när man bor på hotell? I Sverige anses färskpressad juice vara en av de viktigaste komponenterna i en bra hotellfrukost enligt Dagens Industri.

Juicefully är en Sveriges enda distributörer av Oranfresh juicers från Italien. Frukten kommer från Bollo, en av de ledande citrusproducenterna i Spanien sedan 1922. Med Juicefully har du möjligheten att själv göra färskpressad juice direkt i butik eller på hotell - färskare juice går det inte att få tag på.

Några av de hotell som erbjuder Juicefully inkluderar Selma Spa+, Åkerblads Hotell i Tällberg, Hotell Fars Hatt i Kungälv, med flera. Du kan också hitta Juicefullys färsk juice på Coop, ICA, Hemköp och andra livsmedelsbutiker och stormarknader runt hela Sverige.

Vi vill önska Thomas och laget lycka mot en stor 2017 och fortsatt framgång med att utvidga Juicefullys koncept vidare över hela Sverige!

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil