Här är din chans att hjälpa svenska småföretagare

31/3/2020
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

På grund av extra stor efterfrågan från våra kunder utökar vi nu vårt preferensaktieprogram för att kunna investera mer i lokala småföretag.

I dessa svåra tider står nästan alla småföretagare inför utmaningar - minskade affärer, försenade betalningar, långsamma underleverantörer. Regeringen har tillkännagivit åtgärdspaket för att hjälpa företagare, men sorgligt nog kommer många av de åtgärderna inte att nå ut till de små, lokala företagen som man kommer in kontakt med varje dag.

Det är precis därför vi startade Qred. Alla företag behöver extra likviditet då och då, och nu mer än någonsin. Vi vill att det ska vara enkelt, snabbt och säkert att ta ett företagslån.

Eftersom vi växer, behöver vi investera mer kapital för att kunna möta den ökade efterfrågan från våra kunder som vi nyligen upplevt.

Därför öppnar vi nu upp möjligheten att investera i Qreds preferensaktier igen. Med vår aktie får man en bra avkastning på sina pengar samtidigt som man bidrar till att hjälpa småföretagare.

Qreds preferensaktie ger 7,0 % i årlig utdelning, som automatiskt betalas ut månadsvis (1/12 per månad). Vi har inga avgifter. Man kan begära återköp av aktier när som helst, till inköpspris. Investeringar i icke noterade bolag beskattas också lägre än normala ränteintäkter.

4 av 5 jobb skapas av småföretagare. Qred har redan hjälpt mer än 10 000 småföretagare i Sverige genom att låna ut mer än 3 miljarder kronor. Vi utnämndes också nyligen till landets snabbast växande företag enligt Financial Times.

Om du är ute efter att hjälpa lokala företag och göra en stabil investering kan Qreds preferensaktie vara rätt för dig. Din investering kommer att ge oss chansen att hjälpa ännu fler småföretagare i dessa krävande tider.

Klick här för mer information om preferensaktien.

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil