Betala skatten med finansiering från Qred

24/2/2020
2
minuter

Christian Billing

Marketing Manager Sweden
Qred AB
2
minuter

Att betala skatten i tid kan vara svårt som småföretagare. Det är mycket pappersarbete med fakturor, moms, arbetsgivaravgifter och andra kostnader som kan komma som en överraskning. Du vill driva ditt företag och egentligen lägga ditt kapital på annat för att kunna växa och utvecklas. Men Skatteverket står först i kön för betalning. Då kan det vara tufft att kunna betala sina leverantörer och andra kostnader. Inte längre. Med ett smart företagslån från Qred kan du lösa dina tillfälliga likviditetsproblem samma dag som du upptäcker dem. Ansökan tar 1 minut, du får besked inom 1 timme och pengarna utbetalas samma dag. För att du ska kunna fokusera på det du ska göra - ditt företag.

Betala skatten i tid

Varför? Svaret är enkelt - för att det blir dyrt om du är sen! Betalningsanmärkningar och skuldsaldo påverkar din kreditvärdighet och kan bli en dyr historia när du t ex ska ta lån eller skriva avtal med leverantörer i framtiden.

Det kan också uppstå problem för dig om det visar sig att du har uppgett inkorrekta uppgifter på själva inbetalningen av skatten. T ex på namn, personnummer eller OCR-nummer. Om du har otur så kan inbetalningen tillgodoräknas en annan person och Skatteverkets möjligheter att hjälpa dig är oerhört små. Det krävs alltid att mottagaren godkänner att Skatteverket genomför överföringen till ditt konto d v s att om mottagaren vägrar så blir det en civilrättslig process. Det kan alltså ta lång tid och under den tiden så kan du riskera att få anmärkningar och skuldsaldo. Läs mer om hur Skatteverket hanterar inbetalningar på deras hemsida.

Datum att hålla koll på

Med många bollar i luften så kan det vara skönt att ha koll på vilka datum som rör dig. Läs mer hos Visma där du kan ladda ned deras skattekalender.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra kundansvariga ringer upp alla nya kunder för att höra vad ditt företag behöver hjälp med. Vi är alltså inte som banken som utöver fysiska möten kräver bokslut, balans- och resultatrapporter, affärsplaner, etc. Vi vill höra lite om ditt företag och dina behov. Därefter får du ett besked och en offert. När du har godkänt offerten betalas pengarna ut samma dag.

  1. Ansökan tar 1 minut och är ej bindande
  2. Besked och offert inom 1 timme
  3. Pengarna betalas ut samma dag

Håll dig uppdaterad som företagare!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till de senaste nyheterna, instruktioner och inspirerande innehåll för företagare!

Prenumerera idag

Footer

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil